Asseco Banking Forum 2018
Nowe kanały. Nowe produkty. Czy bank powinien sprzedawać pizzę?

  • 9:00 - 9:30

    Rejestracja.

  • 9:30 - 9:40

    Powitanie oraz otwarcie Forum.
    Adam Góral, Prezes Zarządu Asseco Poland S.A.

  • 9:40 - 10:00

    „Re-imagining the banking model” („Odkrywanie na nowo modelu biznesowego banków”)
    – firma Oliver Wyman.

  • 10:00 - 11:15

    Nowe kanały. Nowe produkty. Czy bank powinien sprzedawać pizzę? - dyskusja panelowa
    Piotr Czarnecki, Prezes Zarządu Raiffeisen Bank Polska S.A.
    Adam Marciniak, Wiceprezes Zarządu PKO Bank Polski S.A.
    Zbigniew Pomianek, Wiceprezes Zarządu Asseco Poland S.A.
    Feliks Szyszkowiak, Wiceprezes Zarządu Santander Bank Polska SA
    Mariusz Wójcik, członek Zarządu, AXA Życie TU S.A., AXA TUiR S.A.
    Prowadzący:
    Robert Stanilewicz, dziennikarz ekonomiczny

  • 11:15 - 11:35

    „Bank tak szybki, jak Ty”.
    Tomasz Buczak, Head of Asseco Innovation Hub

  • 11:35 - 12:00

    Przerwa kawowa.

  • 12:00 - 13:00

    Czy nowe modele biznesowe rozwiążą problem marżowości oraz lojalności klienta banku? - dyskusja panelowa
    Tomasz Dymowski, Dyrektor Departamentu Bankowości Detalicznej, Raiffeisen Bank Polska S.A.
    Tomasz Motyl, ekspert sektora bankowego
    Dariusz Paczewski, Dyrektor Biura Innowacji Cyfrowych, Santander Bank Polska SA
    Aleksandra Sroka-Krzyżak, Head of Strategy and Projects, PKO Bank Polski S.A.
    Prowadzący:
    Jarosław Bryl, Dyrektor Pionu Business Intelligence, Asseco Poland S.A.

  • 13:00 - 13:30

    Platforma usług zaufania – prezentacja Santander Bank Polska SA
    Platforma usług faktoringowych – prezentacja Bank Pekao S.A.

  • 13:30 - 14:00

    Jak sztuczna inteligencja wpłynie na naszą przyszłość.
    Wojciech Sobieraj, wizjoner i doświadczony menedżer sektora bankowego

  • 14:00 - 15:00

    Lunch.

Partnerzy


Patroni medialni

Ta strona używa cookies celem umożliwienia rejestracji uczestników wydarzenia i obsługi procesów pokrewnych. Korzystając z tej strony, wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Akceptuję